graphicanews

Mutoh XpertJet 1462UF

Mutoh: Νέος XpertJet 1462UF για αντικείμενα

την 27 Οκτωβρίου, 2023

Η Mutoh επεκτείνει τη σειρά εκτυπωτικών αντικειμένων με το νέο XpertJet 1462UF, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας αυξάνει σημαντικά την παραγωγικότητα στις εκτυπώσεις, ειδικά όταν πρόκειται για πολλαπλά layers!

Πρόκειται για έναν 6χρωμο (C, M, Y, K, White, Varnish) LED UV Direct-to-Object (DtO) εκτυπωτή επίπεδης επιφάνειας, με σταθερό τραπέζι και κινούμενες κεφαλές, μέγιστης ανάλυσης 1440x1440 dpi. Έχει μέγεθος τραπεζιού 1420mm x 700mm και μπορεί να εκτυπώσει σε αντικείμενα πάχους έως 150mm με αυτόματη προσαρμογή στο ύψος του αντικειμένου.
Ο νέος Mutoh XpertJet 1462UF ενσωματώνει ένα τραπέζι εκτύπωσης με vaccum τεσσάρων ζωνών, που υποστηρίζει βάρη έως 50 kg/m².

Η πρώτη επίσημη παρουσίασή του έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης Fespa 2023, και έρχεται να συμπληρώσει τους υπάρχοντες βραβευμένους εκτυπωτές της σειράς XpertJet A3+ και A2+, προσφέροντας πλέον και τη διάσταση Α1+.

Διαθέτει δύο κεφαλές σε κλιμακωτή διάταξη και δύο ολοκαίνουργιες φαρδιές λάμπες UV 4” που βελτιώνουν δραστικά την παραγωγικότητα υψηλής ποιότητας εκτύπωσης με διπλή κατεύθυνση πολλαπλών στρώσεων. Χάρη στις νέες προσθήκες ο εκτυπωτής τυπώνει δύο στρώσεις σε ένα πέρασμα εξασφαλίζοντας διπλάσια ταχύτητα σε σχέση με τους εκτυπωτές μίας κεφαλής.

Mutoh XpertJet 1462UF

Το μηχάνημα διατίθεται πλήρως προ-τοποθετημένο, επιτρέποντας γρήγορη, αποτελεσματική, εύκολη και ακριβή εγκατάσταση.
Τροφοδοτείται από το γνήσιο λογισμικό RIP VerteLith το οποίο τώρα διαθέτει προεπιλογές εκτύπωσης ανάγλυφου, καθώς και μια βιβλιοθήκη δομών με 100 διαφορετικά μοτίβα υφής.

Ο νέος εκτυπωτής καλύπτει ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων, όπως 2,5D απευθείας σε αντικείμενο, βιομηχανική, συσκευασία, βραβεία και εκτύπωση επιγραφών, συμπεριλαμβανομένης της γραφής braille συμβατή με την ADA.

Mutoh XpertJet 1462UF applications

Ο Stephan Heintjens, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων και Εφαρμογών για τη Mutoh Europe σχολιάζει:
«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι με αυτόν τον εκτυπωτή και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον κάνουμε διαθέσιμο στις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Τα σχόλια από την πρώτη κυκλοφορία στη Fespa ήταν πολύ θετικά. Έχοντας τον νέο εκτυπωτή XpertJet 1462UF σημαίνει ότι η Mutoh προσφέρει τώρα μια πλήρη σειρά Direct-to-Object εκτυπωτών, που καλύπτουν μικρό σχήμα καθώς και το νέο μεγαλύτερο σχήμα, που ταιριάζει τέλεια με τη δημοφιλή διάσταση μεταξοτυπίας 70x100 cm.
Ο XpertJet 1462UF διαθέτει ένα στιβαρό πλαίσιο για εξαιρετικά ακριβή τοποθέτηση κουκκίδων μελανιού και αποτελέσματα εκτύπωσης πολύ υψηλής ποιότητας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Dataworks στο 210 5711811 για την Αθήνα και το 2310566502 για τη Θεσσαλονίκη.